89500 Ft

Vince napi disznótoros hétvége

 • Kiválasztott program neve: Vince napi disznótoros hétvége |
 • Időpont: 2024.01.19-21 |
 • Ár: 89500 Ft
 • A Vince napi  legelterjedtebb népszokás szerint sok bort kell inni Vince napján, ha azt akarjuk, hogy ősszel jó termés legyen. Ehhez a fontos feladathoz keresünk bátor és önként vállalkozó személyeket.
  A hétvégi program a következőképpen alakul:
  Péntek délután a szállásokat elfoglalják, majd este egy három fogásos borvacsora kíséretében indítjuk a hétvégét.
  Szombaton reggelire frissen sült  vöröshagymás májjal kezdjük a napot, miután Irsai szőlőpálinkával előkészítetttük a helyét. Ezt követően részt lehet venni a disznóvágás további mozzanataiban, forralt borozni, teázni, pálinkázni. Délben pecsenyével, puhakenyérrel, savanyúsággal enyhítjük az éhséget. Délután részt lehet venni a kolbásztöltésen. Kora este pedig az elmaradhatatlan bortúra három pincében a pincefaluban.
  Borkóstoló után várjuk vissza vendégeinket egy disznótoros vacsorára, azaz húsleves, töltöttkáposzta, sültkolbász menüre és Györkönyben hagyományosan kakaós kaláccsal zárjuk a sort.  A program hangulatát, mulatós-élőzene fogja szolgáltatni a Tibsa zenekarral. Vasárnap, reggeli után köszönünk el vendégeinktől. A programra itt lehet jegyet foglalni. A jegy 2 fős franciaágyas szobára vonatkozik, és tartalmazz az összes, fentiekben említett hétvégi programot. A jegy ára 2 főre 89500 Ft.

Foglaláshoz szükséges adatok

Kedvelt ételeink

Közelgő programjaink

Ne feljts el asztalt foglalni

Asztalfoglalás